'Büyük mücadele vereceğiz'

PTT 1. Lig'de dün sahasında Torku Konyaspor'u 3-0 mağlup ederek ilk 2 haftayı 6 puan ile lider kapatan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, bu yıl ligde kalmak için büyük mücadele vereceklerini, ilk 2 maçta aldıkları 6 puanın bu doğrultud

'Büyük mücadele vereceğiz'

PTT 1. Lig'de dün sahasında Torku Konyaspor'u 3-0 mağlup ederek ilk 2 haftayı 6 puan ile lider kapatan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, bu yıl ligde kalmak için büyük mücadele vereceklerini, ilk 2 maçta aldıkları 6 puanın bu doğrultuda kendileri için büyük moral olduğunu söyledi.

 

Akçay, yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor ile zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Bunun bilinci ile sahaya çıktık. Oyuncularımız çok istekliydi. Takım olma yolunda çok başarılı olduk. Rakibimizin kontratak oyuna izin verdi.

 

Bundan iyi faydalandığımızı düşünüyorum. Oyuncularımızı iyi koşturduk. Rakibi oldukça zorladık ve çok güçlü bir rakibe karşı kazandığımız için mutluyuz" dedi.

 

İlk 2 haftada aldıkları 6 puanın hedefledikleri puanın çok üzerinde olduğunu söyleyen Akçay, şöyle konuştu:

 

"Bu yıl ligde kalmak için büyük mücadele vereceğiz. İlk 2 maçta aldığımız 6 puan ligde kalmak için bir moral oldu. O bakımdan alınan bu puanları çok önemsiyoruz. Önümüzde Kayseri Erciyespor ile yapacağımız zorlu bir maç olacak.

 

Çok tecrübeli ve şampiyonluk hedeflemiş bir takıma karşı oynayacağız. Biz de orada gerekli zorlukları aşmaya çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor