"Büyük bir avantaj elde edeceğiz"

TFF 1. Lig'de hafta sonu sahasında Giresunspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Giray Bulak, Giresunspor maçını kazanmaları halinde ligde çok büyük bir avantaj elde edeceklerini söyledi. Bulak, Mehmet Cengiz Tesislerinde idman önce

"Büyük bir avantaj elde edeceğiz"

TFF 1. Lig'de hafta sonu sahasında Giresunspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Giray Bulak, Giresunspor maçını kazanmaları halinde ligde çok büyük bir avantaj elde edeceklerini söyledi.

 

Bulak, Mehmet Cengiz Tesislerinde idman öncesi yaptığı açıklamada, her maçı ayrı düşündüklerini belirterek, ''Rakiplerimizin gerisindeyiz. Bunun için kazanmaktan başka bir sonuç bizim için değerli değil. İnşallah lig sonunda öne geçen biz oluruz'' dedi.

 

Giresunspor maçının ligde oynayacakları en zor maç olacağını ifade eden Bulak, ''Giresunspor iyi bir ekip ve son hafta kendi evinde kazandılar. Ligde kalma yarışında önlerindeki rakiplerini yakaladılar. Biz de ilk iki takım içerisine girme şansını yakaladık. Her iki takım açısından da zor maç. Giresunspor maçını kazanırsak ligde çok büyük bir avantaj elde ederiz'' diye konuştu.

 

Ligde son iki maçlarını Sakaryaspor ve İstanbul Güngörenspor gibi hedefi olmayan takımlara karşı oynadıklarını ve motivasyon sorunu yaşadıklarını kaydeden Bulak, şöyle devam etti: ''İlk kez hedefi olan, hedef koyan bir takıma karşı oynayacağız. Bu nedenle futbolcularımızın bu maça bakış açısı farklı olacak, farklı hazırlanacaktır. Bu maçlar hocalardan çok futbolcuların istediği maçlardır. Çok daha ciddi hazırlanılan maçlardır. Motivasyonu ve zorluk derecesi faklıdır.''

 

Bulak, taraftar sayısında her geçen hafta ciddi bir artış olduğunu, kalan maçlarda dolu türbinlere oynamak istediklerini vurgulayarak, Giresunspor maçında taraftarlardan destek beklediğini sözlerine ekledi.

 

Giray Bulak yönetiminde Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil-mavili ekip, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Çaykur Rizespor'da kaleci Ramazan sakatlığı nedeniyle idmana katılmadı. İdman boyunca futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler