Bursaspor'lu taraftarlar şaşırttı

Trabzon Valiliği dün akşam oynanan Trabzonspor-Bursaspor maçıyla ilgili yapılan güvenlik denetimlerinde ele geçirilen maddelere ilişkin açıklamada bulundu.Yapılan açıklamada, "İlimizde Avni Aker Stadı’nda 28.10.2012 tarihinde oynanan Trabzonspor-Bursaspor

Bursaspor'lu taraftarlar şaşırttı

Trabzon Valiliği dün akşam oynanan Trabzonspor-Bursaspor maçıyla ilgili yapılan güvenlik denetimlerinde ele geçirilen maddelere ilişkin açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, "İlimizde Avni Aker Stadı’nda 28.10.2012 tarihinde oynanan Trabzonspor-Bursaspor maçına 6 otobüs 2 minibüs ile yaklaşık 350 kişilik Bursaspor taraftar grubu ilimize geldi.

Karşılaşmanın huzur içinde ve amacına uygun bir şekilde geçmesi amacıyla yapılan önleyici faaliyetler kapsamında; Beşikdüzü ilçesinde alınan mahkeme kararına istinaden yapılan kontroller ve aramalar esnasında; Bursaspor taraftarını taşıyan otobüsün iç kısmı ve değişik yerleri ve bazı bölmelerinde ayrıca üst raflarda ve motor kısmında 7 adet bıçak, 6 adet döner bıçağı, 1 adet satır, 7 adet şiş, 9 adet meşale, 32 adet maytap diye tabir edilen patlayıcı madde bulunarak muhafaza altına alındı” denildi.

Yapılan tüm önleme aramaları esnasında elde edilen materyallerin gerekli adli işlemler için muhafaza altına alındığı, ayrıca müsabaka esnasında istenmeyen olayların yaşanmasına sebebiyet veren kişilerin tespitine yönelik çok yönlü çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler