Bursaspor'dan Trabzonspor mesajı!

Bursaspor, cuma günü sahasında Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken kaptan Ömer Erdoğan ve Arjantinli Batalla, yerlerini korumaları için galip gelmelerinin şart olduğunu söyledi.Batalla, "Ligde pozisyon olarak iyi bir yerde

Bursaspor'dan Trabzonspor mesajı!

Bursaspor, cuma günü sahasında Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken kaptan Ömer Erdoğan ve Arjantinli Batalla, yerlerini korumaları için galip gelmelerinin şart olduğunu söyledi.

Batalla, "Ligde pozisyon olarak iyi bir yerde bulunuyoruz. Burayı korumak ve Avrupa'ya çıkmak istiyorsak bu maçı kazanıp önümüzdeki maçlara moralli bakmamız lazım. O nedenle taraftarlarımızın vereceği destekle maçı kazanmamız gerekiyor. Bunu başaracak güçteyiz" dedi.

 Ömer Erdoğan, iseşunları söyledi:


KRİTİK HAFTALARA GİRDİK

"Bu haftaki rakibimiz Trabzonspor ligde kritik haftalara girdi. Bizde son 9 maça girerken üst grupta çok sıkışıklık olduğunu gözlemliyoruz. Seri yakalan takım Avrupa'ya gidebilme şansını arttırıp bir anlamda garantileyecek. Biz önde Avrupa'ya çıkabilmek için önde olmak istiyoruz. Telafisi olmayan maçlara çıkacağız. Başarabileceğimizi daha önce gösterdik. Trabzonspor maçını kazanıp son haftalara rahat girmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor