Bursaspor Serdar Aziz'e ağlıyor

 Bursaspor'un Twente ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada yeşil beyazlı ekibin başarılı savunmacısı Serdar Aziz, talihsiz bir sakatlık yaşadı.Bursaspor'un Twente ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada yeşil beyazlı ekip galibiyete sevindiği kadar talihs

Bursaspor Serdar Aziz'e ağlıyor

 

Bursaspor'un Twente ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada yeşil beyazlı ekibin başarılı savunmacısı Serdar Aziz, talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Bursaspor'un Twente ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada yeşil beyazlı ekip galibiyete sevindiği kadar talihsiz sakatlık haberiyle sarsıldı.

Bursaspor'un savunmasının genç ve başarılı ismi Serdar Aziz, mücadelenin henüz başında sakatlık geçirerek oyuna devam edemedi. Twente'den Costaignos ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kalan ve oyuna devam edemeyen Serdar Aziz'in bileğinde kırık şüphesi olduğu ifade edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği genç futbolcunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı ise yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak.

Maçın ardından yıldız oyuncusu Serdar Aziz ile ilgili açıklamada bulunan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Serdar Aziz'in bileğinde ufak bir kırık olduğu söylendi bize doktor tarafından. Canımız buna çok sıkıldı. Galibiyete sevindiğimiz kadar bu sakatlığa üzüldük. Talihsiz bir pozisyondu. Diliyorum en kısa düzelecek." ifadelerini kullandı.

Öte yandan hastaneye götürülen ve filmi çekilen Serdar Aziz'in sağ fibula kemiğinde çatlak olduğu tespit edildi. Serdar'ın 4-6 hafta arası sahalardan uzak kalabileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor