Bursaspor: 1 - Sivasspor: 2

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursaspor ile Sivasspor arasında oynanan mücadeleye Bursaspor kalecisi Scott Carson'ın büyük hatası damga vurdu.Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor - Sivasspor mücadelesi ilginç bir pozisy

Bursaspor: 1 - Sivasspor: 2

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursaspor ile Sivasspor arasında oynanan mücadeleye Bursaspor kalecisi Scott Carson'ın büyük hatası damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor - Sivasspor mücadelesi ilginç bir pozisyona sahne oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursaspor'un kendi sahasında Sivasspor'u ağırladığı mücadelenin son dakikalarına Bursaspor kalecisi Scott Carson'ın hatası damgasını vurdu.

Karşılaşamanın 85. dakikasında Batalla'nın penaltıdan attığı golle eşitliği yakalayan yeşil-beyazlı ekibin kalecisi Scott Carson, 87. dakikada degaj yaparken önüne gelen Kıvanç Karakaş'ı iterek yere düşürünce hakem Hüseyin Göçek tereddütsüz bir biçimde penaltı noktasını gösterdi. Kaleci Carson'ın itirazları sonuç vermezken; İngiliz file bekçisi sarı kart gördü.

Sivasspor, karşılaşmanın 88. dakikasında penaltı atışını Cihan Özkara ile gole çevirip karşılaşmada üstünlüğü yeniden ele geçirdi.

Buna benzer bir pozisyon sezonun 2. haftasında Galatasaray ile Samsunspor arasında oynanan mücadelede, kaleci Ahmet Şahin ve Elmander arasında yaşanmış; pozisyondan sonra Samsunspor kalecisi Ahmet Şahin kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor