Bursa'dan Trabzonspor'a kınama!

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında dün akşam oynanan maçta bordo mavili bazı taraftarlarla arasında geçen tartışma sonrası gözyaşları içinde sahayı terkeden Volkan Şen'e, eski takımı Bursaspor'un taraftarları sahip çıktı.Yeşil beyazlı taraftarlar, B

Bursa'dan Trabzonspor'a kınama!

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında dün akşam oynanan maçta bordo mavili bazı taraftarlarla arasında geçen tartışma sonrası gözyaşları içinde sahayı terkeden Volkan Şen'e, eski takımı Bursaspor'un taraftarları sahip çıktı.

Yeşil beyazlı taraftarlar, Bursaspor Kulübü resmi twitter hesabı, yönetim ve Kulüp Başkanı Erkan Körüstan'a mesaj gönderdiler, eski futbolcularının sahadaki durumuna çok üzüldüklerini, kadroda bulunan eski oyuncuları Volkan Şen'i tekrar takımlarında görmek istediklerini belirttiler. Taraftarların internet sitelerindeki yorumlarında şu ifadeleri kullandığı gözlendi:

"Şampiyonluğun mimarlarından, ne kadar kızsak da taraftarımızın gönlünde yeri ayrı olan Volkan Şen'e çağrımızdır. Sahaların haşarı çocuğu, içimizen biri, öz evladımız Volkan Şen'e Trabzonspor taraftarlarının yaptıklarını kınıyoruz. Onu sahipsiz sandıysanız yanılıyorsunuz. O bizim evladımız, bu yüzden artık yüksek sesle haykırıyoruz. Dön yuvana Volkan Şen."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor