Bursa ve GS oy kullanmadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Bursaspor'un ardından Galatasaraylı delegerin de oy kullanmadığı bildirildi.Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleştirilen ve Yıldırım Demirören'in başkanlığa seçildiği genel kurulda, Bur

Bursa ve GS oy kullanmadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Bursaspor'un ardından Galatasaraylı delegerin de oy kullanmadığı bildirildi.

Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleştirilen ve Yıldırım Demirören'in başkanlığa seçildiği genel kurulda, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın toplantıya katılmayacaklarını açıklamasının ardından, Galatasaraylı delegelerin de salona girmelerine rağmen oy kullanmadıkları öğrenildi.

Yeşil-beyazlı kulübün delegeleri gibi sarı-kırmızılı kulübü temsil eden delegelerin de genel kurul sonuçlanmadan otelden ayrıldıkları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor