Bursa-Trabzon Maçının Ardından

Trabzonspor Bursaspor deplesmanından 1 puanla dönüyor.Trabzonspor, Bursaspor'un 18'inci dakikada Yenal ile bulduğu gole, 77'inci dakikada Ergin Keleş'in düşürülmesi sonucu kazanılan penaltı atışında Gökdeniz'le cevap verdi.Doğan "Beceriksiz ve Şanssızdık"

Bursa-Trabzon Maçının Ardından

Trabzonspor Bursaspor deplesmanından 1 puanla dönüyor.

Trabzonspor, Bursaspor'un 18'inci dakikada Yenal ile bulduğu gole, 77'inci dakikada Ergin Keleş'in düşürülmesi sonucu kazanılan penaltı atışında Gökdeniz'le cevap verdi.

Doğan "Beceriksiz ve Şanssızdık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan maç sonu konuşmasında tüm planlarını 3 puan üzerine kurduklarını maç başında 2-0 galibiyeti yakalayamamalarının beceriksizlik ve şanssızlığa bağlı olduğunu söyleyerek "Önemli bir deplesmandan 3 puanla ayrılmak istiyorduk ama olmadı, çok pas hatası yaptık, fakat ikinci yarıdaki oyundan memnunum, 3 puan hesabı yapıyorduk ama 1 puanla dönüyoruz" dedi.

Serkan Balcı "2.Yarı iyi mücadele Ettik"

Trabzonsporlu Futbolcu Serkan Balcı "İki takımda iyi mücadele sergiledi fakat futbolseverlerin iyi bir müsabaka izlediklerini tahmin etmiyorum. İkinci yarı daha iyi mücadele ettik ve beraberliği sağladık" dedi.

Bülent Korkmaz "Konuşmak İstemiyorum"

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Hiç bir şey bu kadar kolay değil, bukadar basit değil, söylenecek çok şey var ama şu an bir şey söylemek istemiyorum" şeklinde konuştuı.

Bursaspor Başkanı Ali Karasu "Pozisyon Penaltı Değildi"

Bursaspor Ali Karasu Başkanı maç sonrası yaptığı açıklamada, iyi oynadıklarını ve Trabzonspor'un kazandığı penaltının, penaltı ile yakından uzaktan ilgisi olmadığını söyledi.

Yılmaz Vural: Penaltı Pozisyonu Tartışılır

Maç sonu değerlendirmesi yapan Lig Tv yorumcusu Yılmaz Vural Ergin Keleş'in düşürülmesi sonucu kazanılan penaltı pozisyonunda, "penaltı değildi kanaatindeyim" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor