Bursa taraftarı Sercan'a kızgın

Bursaspor'un alt yapısından yetişen ve Yeşil-beyazlı ekiple şampiyonluk yaşayan, ardından da Yeşil-beyazlı yönetim ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ortak kararıyla satılmasına karar verilen genç yetenek Sercan Yıldırım, Galatasaray ile anlaştı.100 TA

Bursa taraftarı Sercan'a kızgın

Bursaspor'un alt yapısından yetişen ve Yeşil-beyazlı ekiple şampiyonluk yaşayan, ardından da Yeşil-beyazlı yönetim ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ortak kararıyla satılmasına karar verilen genç yetenek Sercan Yıldırım, Galatasaray ile anlaştı.

100 TANE SERCAN'IMIZ OLACAĞINA..

Bursaspor taraftarları da eski futbolcularına internet ve forum sitelerinden mesaj gönderdi. Taraftarlar, "Tüm Bursa'nın senelerce sabrettiği ve üzerine titrediği Sercan, Ertuğrul Sağlam'ın gözünden düştüğü gibi Bursaspor taraftarının da gözünden düşecek gibi görünüyor. Sercan Yıldırım'a yeni takımında sonsuz başarılar diliyoruz. 100 tane Sercan'ımız olacağına 1 tane Serdar'ımız olsun, o bize yeter" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor