Bursa menajeri gazeteci dövdü

Yeşil Beyazlı kafilenin Trabzon Havaalanı'na gelişi sırasında futbolculardan görüntü alınmasına tepki gösteren kulüp genel menajeri Adil Cenkçiler, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Refik Fidan'a önce sözlü, ardından da fiziki olarak şiddet uyguladı. Cenkçiler'

Bursa menajeri gazeteci dövdü

Yeşil Beyazlı kafilenin Trabzon Havaalanı'na gelişi sırasında futbolculardan görüntü alınmasına tepki gösteren kulüp genel menajeri Adil Cenkçiler, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Refik Fidan'a önce sözlü, ardından da fiziki olarak şiddet uyguladı. Cenkçiler'in yumruk ve tokat darbelerine maruz kalan Refik Fidan herhangi bir karşılık vermedi. 

Saldırıyı gazetecilerle birlikte Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Haluk Özkıyıcı, Mali Asbaşkan Mustafa Yedikardeş ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat araya girerek önlemeye çalıştı.

Konuyla ilgili konuşan Bursaspor 2. Başkanı Haluk Özkıyıcı, "İstenmeyen bir olay yaşandı.

Görevini yapan bir gazeteci arkadaşımıza kulübümüzün bir personelinin bu tarzda davranışta bulunması çok yanlış. Kendisiyle ilgili yönetim kurulu toplantısında gerekli değerlendirmeyi yapacağız. Çok üzgünüz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor