Burak'tan mesaj var!

Galatasaray maçında attığı golle skor sayısını 31’e çıkaran ve kulübün bir sezonda ligde en çok gol atan ikinci  ismi olmayı başaran Burak Yılmaz, rahat bir nefes aldı. Üzerindeki stresten de tamamen arınan milli futbolcunun tek üzüntüsü ise attığı golün

Burak'tan mesaj var!

Galatasaray maçında attığı golle skor sayısını 31’e çıkaran ve kulübün bir sezonda ligde en çok gol atan ikinci  ismi olmayı başaran Burak Yılmaz, rahat bir nefes aldı.

 

Üzerindeki stresten de tamamen arınan milli futbolcunun tek üzüntüsü ise attığı golün galibiyet için yetmemesiydi. Bordo-Mavililer’in yıldızının yeni hedefi ise hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe mücadelesi. Bu sezon Fenerbahçe dışındaki tüm ‘büyük’maçlarda rakip fileleri havalandırmayı başaran Burak Yılmaz, Avni Aker’de taraftarlarına zafer armağan etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

Maç ayrımı yapmadıklarını, ancak Fenerbahçe karşılaşmasının biraz farklı bir havada geçeceğini dile getiren Trabzonspor’un hücum silahı, Bordo-Mavili taraftarlardan ise şunları istiyor: Biz sahada onların beklentisine karşılık verebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız.Taraftarımız sabırlı olsun ve gerilmesin. 90 dakikanın sonunu beklesin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor