Burak’ın imzası an meselesi

Lazio’nin sportif direktörü Igli Tare, dün gece geç saatlerde kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı ve Burak Yılmaz'la alakalı transfer haberlerine açıklık getirdi. Tare, ne Burak'ın kendisi ne de menajeriyle kesinlikle görüşmediklerini söy

Burak’ın imzası an meselesi

Lazio’nin sportif direktörü Igli Tare, dün gece geç saatlerde kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı ve Burak Yılmaz'la alakalı transfer haberlerine açıklık getirdi.

 

Tare, ne Burak'ın kendisi ne de menajeriyle kesinlikle görüşmediklerini söyledi ve gerek Türk gerek de İtalyan basınında çıkan haberleri yalanladı.

Tarenin bu açıklamaları kafalarda soru işareti bırakırken Burak’ın Lazio’ya transferinin büyük oranda gerçekleştiği ve ekonomik konularda arada kalan küçük pürüzlerin giderilmesine çalışıldığı öğrenildi.

 

PETKOVİÇ ARIYOR

Lazio resmi sitesinde menejer Tare’nin Burak transferinde akıllarda soru işareti bırakan açıklamalar yapmasına rağmen Lazio teknik direktörlük görevine getirilen Samsunspor eski teknik direktörü Petkoviç Burak  ve menejeri ile telefonla sürekli görüşüyor.

Petkoviç, Türkiye ligi gol kralı Burak’ı  kadrosunda görmek istediğini golcü futbolcu ve menejeri Ali Egesel’e de söylediği öğrenildi.

 

BURAK ŞENER'LE GÖRÜŞECEK

Menejer Tare’nin açıklamalarına rağmen Lazio’ya transferi büyük oranda gerçekleşen Burak Yılmaz’ın bu gün başkan Sadri Şener ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Transfer öncesi ailesini görmek için Antalya’ya giden Burak Yılmaz’ın bugün başkan Sadri Şener ile bir araya gelecek. Daha önce telefonla başkan Sadri Şener’i arayan ancak ulaşamayan golcü futbolcu bu gün başkan Şener ile yüzyüze bir görüşme yaparak Lazio’ya transferi ile ilgili bilgi verecek.

Golcü futbolcunun İtalyan kulübü Lazio’ya transferinin büyük oranda bittiği ve transferde imzaların atılmasının an meselesi olduğu da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor