Burak'ın göbek bağı sahaya...

Trabzonspor'un golcüsü Burak'ın babası Fikret Yılmaz, oğlu dünyaya geldiğinde futbolcu olabilmesi için göbek bağını Antalyaspor'un sahasına gömdüğünü söyledi. Bu sezon sergilediği performans ve attığı gollerle ligde rekorları zorlayan Burak Yılmaz'ın, doğ

Burak'ın göbek bağı sahaya...

Trabzonspor'un golcüsü Burak'ın babası Fikret Yılmaz, oğlu dünyaya geldiğinde futbolcu olabilmesi için göbek bağını Antalyaspor'un sahasına gömdüğünü söyledi.

 

Bu sezon sergilediği performans ve attığı gollerle ligde rekorları zorlayan Burak Yılmaz'ın, doğuştan futbolcu olduğu ortaya çıktı. Burak'ın babası Fikret Yılmaz, oğlunun doğumunu ve ardından yaşananları bir bir anlatırken, bir detay Burak'ın futbolcu olmasının kaçınılmaz olduğunu gözler önüne serdi.

 

1985 yılında oğlunun dünyaya geldiğini anlatan Fikret Yılmaz, "Oğlumun dünyaya geldiği sene takım, yeniden Süper Lig'e çıkmıştı. Burak ismini verdiğimiz oğlum, dünyaya gözlerini açtığında kendisinin göbek bağını Antalya'nın sahasına gömdük.

 

Kendisi de 17 yaşına geldiğinde göbek bağının gömülü olduğu statta kritik golleriyle Antalyaspor'un yeniden Süper Lig'e çıkmasına büyük katkıda bulundu" diyerek oğluyla gurur duyduğunu söyledi.

 

TRABZONSPOR'DA ZİRVE YAPTI

Bu performansı sonrası soluğu Beşiktaş'ta alan Burak daha sonra sırasıyla Beşiktaş, Manisa, Fenerbahçe, Eskişehir ve son olarak Trabzonspor forması giydi. Trabzon'da yıldızı yeniden parlayan Burak Yılmaz attığı 29 golle gol krallığında zirvede bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor