Burak'ın başarısı uç bir başarıdır

Fenerbahçe maçında attığı golle ligdeki gol sayısını 32'ye yükselten Bordo-Mavili takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın babası teknik direktör Fikret Yılmaz, dün oynan derbi maçı ve yıldız futbolcunun performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Fik

Burak'ın başarısı uç bir başarıdır

Fenerbahçe maçında attığı golle ligdeki gol sayısını 32'ye yükselten Bordo-Mavili takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın babası teknik direktör Fikret Yılmaz, dün oynan derbi maçı ve yıldız futbolcunun performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Fikret Yılmaz, dün oyanan derbi maçıyla ilgili, "İlk yarı Trabzonspor takım olarak kötü oynadı. Haliyle Burak da çok etkili olmadı. Dünkü performansını çok beğendiğimi söyleyemem. Kaçırdığı gollere elbette üzüldüm.

 

Oğlumun her pozisyonunu gole çevirmesini isterim. ikinci yarıyla daha bir Trabzonspor gibi oynadılar. Özellikle son 20 dakikada gösterdikleri performans çok iyiydi ve mükemmel oynadılar. Burada asıl önemli olan Trabzonspor'un kazanmasıydı" dedi.

 

"Burak Yılmaz, daha fazla gol atabilir miydi?" şeklinde yöneltilen soruya Fikret Yılmaz, "Burak kendisinden bekleneden çok daha başarılı ve bence üst düzeyde bir başarı gösterdi. Bu uç bir başarıdır. 

Ama kaçan goller de futbolun güzelliğidir. Ayrıca Burak penaltıyı atamadı, diyorlar. Kaleci kurtardı, diyen yok ve kalecinin hakkını yiyorlar" cevabını verdi.

 

Transfer söylentilerinin Burak Yılmaz'ı etkileyip etkilemediğinin sorulması üzerine de "Etkilenmedi desem yalan olur. Şu anda gerçek performansını gösteremiyor. Bu da çok normal her insan etkilenir. Ama rakipler daha çok etkilendi. Karşılaşmalarda Burak'a özel önlemler alıyorlar. Çünkü onu durdurduklarında Trabzonspor'u durdurmuş oluyorlar" dedi.

 

Yılmaz, konuşmasını "Şenol Hoca, Burak'ın gerçek yeteneklerini keşfetmesini sağladı. Ona çok şey borçluyuz" diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler