'Burak'ın arkasından yas tutmayız'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, gündemi meşgul eden Burak Yılmaz konusunda bomba gibi açıklamalarda bulundu. "Burak'ın kalmasını tabii ki isterim ama kafası karışıkken nasıl verim alacağız?" "Avrupa'ya açılmak istemesini saygıyla karşıladık. Gid

'Burak'ın arkasından yas tutmayız'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, gündemi meşgul eden Burak Yılmaz konusunda bomba gibi açıklamalarda bulundu.

 

"Burak'ın kalmasını tabii ki isterim ama kafası karışıkken nasıl verim alacağız?" "Avrupa'ya açılmak istemesini saygıyla karşıladık. Giderse inşallah başarılı olur"

 

Burak'ın Milli Takım dönüşünde ilk olarak kendisine Avrupa ile ilgili düşüncelerini aktardığını söyleyen Güneş, "Ona kalmasını istediğimi söyledim. Ama kariyer planlarından ve yurt dışına açılmak istediğinden bahsetti. Bunu tabii ki saygıyla karşıladık" dedi.

 

Yıldız futbolcunun sergilediği tutumu da beğendiğini vurgulayan tecrübeli hoca, "Gelip konuştu, izin istedi. Çok şık bir hareketti. Giderse inşallah başarılı olur" ifadesini kullandı.

 

ARKASINDAN YAS DEĞİL, ALKIŞ TUTARIZ

Gitmek isteyen bir oyuncuyu takımda tutmanın "cahillik" olacağına vurgu yapan Şenol Güneş, "Burak'ın bizimle kalmasını tabii ki isterim. Ama kafası karışık, aklı başka yerde olan bir futbolcudan nasıl verim alacağız?

 

Kendisine izin verdik ama tabii bunu da belli bir sürede çözmesi gerek. Biz de ona göre planlarımızı yapacağız. Burak bizim için bir değerdir. Arkasından yas değil, alkış tutarız" ifadesini kullandı. Burak'ın yerini bir şekilde doldurabileceklerini kaydeden Güneş, "Kalan sağlar bizimdir. Elimizde iyi oyuncular var, takviye de yapılır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor