Burak'a Demir Leydi gibi başkan

'Gerçek bir erkek gibi'Burak'ın müstakbel başkanı Olga Smorodskaya, kelimenin tam anlamıyla bir 'Demir Leydi'. Trabzon'un kralı Burak Yılmaz'ı G.Saray'ın elinden kapan Lokomotiv Moskova'nın oldukça ilginç bir yönetimi var. Demiryolu işçilerinin kulübü Lok

Burak'a Demir Leydi gibi başkan

'Gerçek bir erkek gibi'

Burak'ın müstakbel başkanı Olga Smorodskaya, kelimenin tam anlamıyla bir 'Demir Leydi'. Trabzon'un kralı Burak Yılmaz'ı G.Saray'ın elinden kapan Lokomotiv Moskova'nın oldukça ilginç bir yönetimi var. Demiryolu işçilerinin kulübü Lokomotiv'in başkanı bir kadın... Sadece başkanı değil başkan yardımcısı da bir kadın. Başkan Olga Smorodskaya, yardımcılığını da Marianna Sukhorukova yapıyor.

 

 ANTEPLİ'Yİ DE KOVMUŞTU

 BAŞKAN Smorodskaya'nın lakabı 'Demir leydi'. Bankacılık ve spor yöneticiliği kariyeri var. Lokomotiv Moskova'ya başkan olduktan sonra, son 2 yılda 3 teknik direktör gönderdi. Kovduğu isimler de sıradan antrenörler değil. Biri Rusya futbolunun efsanelerinden Yuri Semin, diğeri Yury Krasnozhan ve son olarak G.Antepspor'un eski teknik direktörü Jose Couceiro. Smorodskaya, Couceiro'nun ardından takımın başına Slaven Bilic'i getirdi.

 

 HEMEN KAPI DIŞARI ETTİ

 SMORODSKAYA'NIN eski teknik direktör Yury Krasnozhan'ı kovma hikayesi de oldukça ilginç. Lokomotiv 2011'de sezona çok iyi başlayıp şampiyonluğa oynarken, beklenmedik şekilde Anzhi Mohaçkale'ye yenildi. Olga Smorodskaya, Krasnozhan'ı şike yaptığı iddiasıyla gözünün yaşına bakmadan hemen kapı dışarı etti.

 

 TÜRK BAŞKANLAR GİBİ!

 BU şok gelişme üzerine muhalif Rus basını, ülke tarihinin tek kadın kulüp başkanı olan Olga Smorodskaya için 'Rusya'nın tek gerçek erkeği' manşetleri attı. Ancak Smorodskaya, Türkiye'deki başkanlara da benziyor.

 RUS basını, sık sık teknik direktör değiştirdiği için 'SİLİN'ci bir görüntü veren Smorodskaya'yı, bir kulüp başkanından ziyade bir antrenör gibi sahaya müdahale etmekle suçluyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor