Burak Yılmaz'a sis engeli!

Süper Final maçının ilk haftasında deplasmanda oynanan Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve bu nedenle Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyen Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz iki gün önce reklam çekimi için gittiği İstanbul’dan dönemedi. Dün ak

Burak Yılmaz'a sis engeli!

Süper Final maçının ilk haftasında deplasmanda oynanan Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve bu nedenle Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyen Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz iki gün önce reklam çekimi için gittiği İstanbul’dan dönemedi.

 

Dün akşam hava yolu ile Trabzon’a gelmesi beklenen ancak Trabzon’a uçak seferlerinin sis nedeniyle ertelenmesi üzerine  gelmeyerek, İstanbul’da kaldı ve bugün yapılan antrenmana da katılmadı.

 

Bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Sivil Toplum Örgütleri temsilcileriyle yapılan toplantıya  katılmak için  başkan Sadri Şener, Erzurum’a inerek kara yoluyla Trabzon’a geldi.

 

Ancak golcü oyuncu Burak Yılmaz, Başkan Şener gibi aynı yolu izlememesi ve izinli olarak gittiği İstanbul’da kalması ise kafalarda soru işaretine yol açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler