Burak Yılmaz'a Ruslar kanca attı!

Futbolu bıraktıktan sonra scout olarak görev yapan eski Hırvat futbolcu Stjepan Tomas, Burak Yılmaz’ı çok beğendiğini söyledi.Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray formalarını da giyen eski Hırvat futbolcu Stjepan Tomas, Burak Yılmaz'ı çok beğendiğini söyle

Burak Yılmaz'a Ruslar kanca attı!

Futbolu bıraktıktan sonra scout olarak görev yapan eski Hırvat futbolcu Stjepan Tomas, Burak Yılmaz’ı çok beğendiğini söyledi.

Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray formalarını da giyen eski Hırvat futbolcu Stjepan Tomas, Burak Yılmaz'ı çok beğendiğini söyledi.

Son olarak Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen ve futbolu bıraktıktan sonra yine aynı kulüpte scout olarak görev yapan Tomas, Lig TV'deki “Futbol Gündemi” programına katıldı.

Tomas, Trabzonsporlu Burak Yılmaz'ı beğendiğini belirterek, “Biz Burak Yılmaz'ı takip ediyoruz ama daha karar vermedik. Hocamız Kurban Berdiyev Türk futbolcuları çok beğeniyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor