Burak Yılmaz'a ıslıklı protesto

BURAK YILMAZ'A ISLIKLI PROTESTO2014 Dünya Kupası için A Milli takım kritik bir seriye başladı. Eleme grubu maçlarının ikincisinde A Millilerimiz Estonya’yı 3-0 mağlup ederken i tamamlarken milli takımda yaşanan bazı ilginç görüntüler akıllara bir çok soru

Burak Yılmaz'a ıslıklı protesto

BURAK YILMAZ'A ISLIKLI PROTESTO

2014 Dünya Kupası için A Milli takım kritik bir seriye başladı. Eleme grubu maçlarının ikincisinde A Millilerimiz Estonya’yı 3-0 mağlup ederken i tamamlarken milli takımda yaşanan bazı ilginç görüntüler akıllara bir çok soru işareti getirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Burak Yılmaz’ın egoist davranışları tribünleri çıldırttı.

 

 Milli maçta Vatan Sana Canım Feda tezahüratları bazen kulağa değişik gelse de forvet Burak Yılmaz'ın maçın son bölümünde maçı gol atmak için egoist davranması  taraftarların tepkisini topladı.

Burak arkadaşı Arda'nın müsait olduğu bir pozisyonda şutu deneyip bunu birkaç pozisyonda yapınca tribünler  Burak Yılmaz'ı ıslıkladı.

Bu kısa süreli tepkiye  Burak Yılmaz'ın da karşılık  vermesiyle alevlendi. Tribünler uzun süre Burak Yılmaz’ı protesto etti

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor