Burak Yılmaz zirveye adını yazdırdı

Trabzonspor'un en parlak yıldızı Burak Yılmaz, transfermarkt.de'nin dünya çapında yaptığı çalışma paralelinde gol-maç ortalaması bazında Messi ve Ronaldo'yu da geride bırakıp zirveye adını yazdırdı.Son dönemlerde yakaladığı müthiş çıkışla Trabzonspor’un e

Burak Yılmaz zirveye adını yazdırdı

Trabzonspor'un en parlak yıldızı Burak Yılmaz, transfermarkt.de'nin dünya çapında yaptığı çalışma paralelinde gol-maç ortalaması bazında Messi ve Ronaldo'yu da geride bırakıp zirveye adını yazdırdı.

Son dönemlerde yakaladığı müthiş çıkışla Trabzonspor’un en parlak yıldızı haline gelen Burak Yılmaz, adını Avrupa’da da her platformda duyuruyor. Şu ana kadar Süper Lig’de 13 gole ulaşan ve Bordo-Mavililer’in tüm hücum yükünü sırtlayan milli futbolcu, Avrupa’nın önde gelen futbol sitelerinden biri olan ‘transfermarkt.de’ tarafından yapılan araştırmada zirveye adını yazdırdı. Site, tüm dünya liglerinde maç-gol ortalamasını baz aldı ve 9 maçta 13 gol atıp 1.44’lük bir orana ulaşan Burak Yılmaz, Messi, Cristiano Ronaldo, Edin Dzeko ve Mario Gomez gibi önemli isimleri geride bıraktı. Haberde Trabzonspor’lu oyuncudan övgü dolu sözlerle bahsedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler