Burak Yılmaz yoksa puan da...!

Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de Burak Yılmaz’ın oynamadığı karşılaşmalarda puan kaybı yaşıyor.Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de Burak Yılmaz'ın oynamadığı 4 karşılaşma oynadı. Trabzonspor bu 4 maçta 1 galibiyet 3 yenilgi aldı ve 9 puan yitirdi. Sezonun

Burak Yılmaz yoksa puan da...!

Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de Burak Yılmaz’ın oynamadığı karşılaşmalarda puan kaybı yaşıyor.

Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de Burak Yılmaz'ın oynamadığı 4 karşılaşma oynadı. Trabzonspor bu 4 maçta 1 galibiyet 3 yenilgi aldı ve 9 puan yitirdi. Sezonun 2.haftasında İ.B.Belediyespor'a evinde 1-0 yenilen Trabzonspor 9.haftada Gaziantepspor'u son dakikada Halil Altıntop'un golüyle 1-0 yenmişti.

Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın oynamadığı 14.hafta maçında ise sahasında Gençlerbirliği'ne 2-1 kaybetti. Trabzonspor bu haftada sahasında Mersin İdman Yurdu karşısında 3-2 mağlup oldu.

Trabzonspor bu sezon Burak Yılmaz'ın oynamadığı 8 resmi maçta ise 3 galibiyet (Gaziantepspor 1-0, Inter 1-0 ve İ.Güngörenspor 2-0) 1 beraberlik 4 yenilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor