Burak Yılmaz riske edilmedi

Spor Toto Süper Final 3.hafta maçında bu akşam oynanacak Trabzonspor ile Galatasaray mücadelesine yaklaşık 3 saat kalırken, evsahibi ekipte Burak Yılmaz kadroya alınmadı. Spor Toto Süper Final 3. hafta maçında bu akşam oynanacak Trabzonspor ile Galatasara

Burak Yılmaz riske edilmedi

Spor Toto Süper Final 3.hafta maçında bu akşam oynanacak Trabzonspor ile Galatasaray mücadelesine yaklaşık 3 saat kalırken, evsahibi ekipte Burak Yılmaz kadroya alınmadı.

 

Spor Toto Süper Final 3. hafta maçında bu akşam oynanacak Trabzonspor ile Galatasaray mücadelesine yaklaşık 3 saat kalırken, evsahibi ekipte Burak Yılmaz kadroya alınmadı.

 

Bu akşam saat 19.00'da Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmada Trabzonspor'da sakatlığı bulunan golcü futbolcu Burak Yılmaz, Şenol Güneş tarafından riske edilmeyerek kadroya alınmadı.

Bilindiği gibi Trabzonspor'un bu sezon büyük bir performans gösteren ve attığı 32 golle açık ara gol kralı olan oyuncusu Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe ile oynanan maçta burnu kırılmıştı. Bordo - mavili ekibin golcü ismi geçen oynanan Beşiktaş maçında da forma giymemişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor