Burak Yılmaz neden imza atmıyor

 Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki Burak Yılmaz beraberliği dün de bitmedi.

Burak Yılmaz neden imza atmıyor

Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki Burak Yılmaz beraberliği dün de bitmedi. Sarı kırmızılı takımın Lokomotif Moskova ile anlaşmak üzereyken renklerine bağladığı milli futbolcu ile G.Saray Kulübü, Cuma günü bordo mavili takıma bir faks gönderdi.

Faksta şu yazıyordu: "Sözleşmedeki hükümler gereği 5 milyon Euro Trabzonspor'un hesabına yatırıldı. Sözleşmenin feshi ile birlikte bonservisin verilmesini istiyoruz" ifadesini kullandı.

Trabzonspor da dün bir yazı ile Burak Yılmaz ve G.Saray Kulübü'ne yanıt verdi. Fesih için eksik belgeler olduğu belirtilerek, "Söz konusu para hesaba yatırılmıştır. Ancak fesih için gerekli koşullar tam anlamıyla oluşmamıştır. Yüzde 25'lik bonservis bedeline ilişkin verilen teminattaki imza kimindir? Bu imzayı atan kişi yetkili midir? Yetki belgesi ve imza sirküsünü tarafımıza ulaştırılmasını istiyoruz" denildi.

TFF'nin sitesine göre de Burak Yılmaz, 2015 Mayıs ayına kadar halen Trabzonspor'un futbolcusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler