Burak Yılmaz konuyu açıkladı

  Gökçe Bahadır'ın öğlen saatlerinde açıklama yaparak haberi yalanlamasının ardından gazetecilere konuşan Yılmaz da habere tepki gösterdi. Yılmaz, "O gün Sola Mare'de masada en az 20 kişiydik. Gökçe Hanım ile de sadece (nasılsın iyi misin) tarzında konuşt

Burak Yılmaz konuyu açıkladı

 

 

Gökçe Bahadır'ın öğlen saatlerinde açıklama yaparak haberi yalanlamasının ardından gazetecilere konuşan Yılmaz da habere tepki gösterdi.

 

Yılmaz, "O gün Sola Mare'de masada en az 20 kişiydik. Gökçe Hanım ile de sadece (nasılsın iyi misin) tarzında konuştuk. Zaten daha önce de en fazla iki defa gördüm Gökçe Hanım'ı. Kalkıp böyle bir şey yazılması çok yanlış. Zaten öğrendiğim kadarıyla Gökçe Hanım kötü ayrılma süreci yaşamış, böyle bir olayın arkasından bu tür bir haberin de yazılması çok ayıp. Bundan sonra da Gökçe Hanım'ı fazla göreceğimi zannetmiyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor