Burak yılmaz ikinci yarıları seviyor

Spor Toto Süper Lig'de attığı 27 golle gol krallığı yarışında uzak ara önde giden Trabzonspor'un gol makinesi Burak Yılmaz, ilk yarıda atıyor ikinci yarıda ise coşuyor. Futbol kariyerinin en parlak dönemini Trabzonspor forması altında yaşayan Burak Yılmaz

Burak yılmaz ikinci yarıları seviyor

Spor Toto Süper Lig'de attığı 27 golle gol krallığı yarışında uzak ara önde giden Trabzonspor'un gol makinesi Burak Yılmaz, ilk yarıda atıyor ikinci yarıda ise coşuyor.

 

Futbol kariyerinin en parlak dönemini Trabzonspor forması altında yaşayan Burak Yılmaz, bu sezon oynadığı 23 maçta 27 gole imza atarken söz konusu maçların ilk yarılarında 8 gol, ikinci yarılarında ise 19 gole imza attı. Attığı gollerle Avrupa'nın birçok yıldız ismini geride bırakan Burak için bir çok Avrupa kulübü oyuncu hakkında geniş araştırma başlattı.

 

Bu sezon 23 maçta forma giyen oyuncu 16 maçta 27 gol atma başarısı gösterdi. Ligin ilk yarısında forma giydiği 14 maçta 16 gol atarak ilk yarıyı kapatan golcü oyuncu ligin ikinci yarısında forma giydiği 7 maçta ise 11 gol attı. Burak Yılmaz Lig'de attığı gollerin dakika ayrımına bakıldığında en çok golü 75-90 dakikaları arasında attığı görülüyor. Golcü oyuncu söz konusu dakikalarda 8 gol imza attı. Golcü oyuncu 1 ile 15 dakikalar arasında ise gol atmadığı görüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor