Burak Yılmaz gitti mi?

 İtalya'nın Lazio takımıyla transferi için görüşmelerde bulunulan Galatasaraylı Burak Yılmaz, takımında kaldı. İtalyan basınına akşam saatlerinde yansıyan haberlerde, Lazio'nun, Burak Yılmaz için ayırdığı Avrupa Birliği (AB) dışından oyuncu kontenjanını K

Burak Yılmaz gitti mi?
 
İtalya'nın Lazio takımıyla transferi için görüşmelerde bulunulan Galatasaraylı Burak Yılmaz, takımında kaldı.
 
İtalyan basınına akşam saatlerinde yansıyan haberlerde, Lazio'nun, Burak Yılmaz için ayırdığı Avrupa Birliği (AB) dışından oyuncu kontenjanını Kolombiyalı Brayan Perea'dan yana kullandığı ve böylece Burak'tan vazgeçildiği ifade edildi. Lazio'ya yakın haber sitelerinden "lazionews.eu", transferin gerçekleşmemesindeki nedenlerden birinin Burak'ın menajeri Ali Egesel'in İtalyan ekibinden bu transfer için 2 milyon avro komisyon istemesi olduğunu yazdı.
 
Mavi-beyazlı kulübün transferde öncelik verdiği ve son bir haftada temaslarını sıklaştırdığı Burak Yılmaz için boş tuttuğu AB dışından oyuncu oynatabilme pozisyonunu Kolombiya'nın Deportivo Cali takımında top koşturan Brayan Perea ile doldurduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor