Burak Yılmaz duygusal konuştu

  Bu sezon Trabzonspor'da 32 gol atarak bordo-mavili formayla bir sezonda en çok gol atan isim olan Burak Yılmaz, Trabzonspor'un her zaman önünde eğileceği camia olduğunu söyledi. Herkes tarafından eleştirildiği dönemde, Karadeniz ekibinin kendisini alara

Burak Yılmaz duygusal konuştu

 

 

Bu sezon Trabzonspor'da 32 gol atarak bordo-mavili formayla bir sezonda en çok gol atan isim olan Burak Yılmaz, Trabzonspor'un her zaman önünde eğileceği camia olduğunu söyledi. Herkes tarafından eleştirildiği dönemde, Karadeniz ekibinin kendisini alarak buralara getirdiğini söyleyen yıldız futbolcu, "Trabzonspor'un hakkını asla ödeyemem. Bu camia benim için kutsaldır. Hayatım boyunca anlamını koruyacak. Burak'tan önce her zaman Trabzonspor olacak" diye konuştu. Rekorlarla ilgili stres yaşamadığını ifade eden Burak "Baskı bana iyi geliyor" dedi.

Trabzonspor'un rekortmen futbolcusu Burak bu sezon sadece Sivas, G.Birliği ve Mersin İY ile oynanan maçlarda gol atamadı. Burak, Karabük ile Kayseri maçlarında rakip kalelere 4 gol atarak rekoruna katkı yaptı. İşte Burak'ın gol attığı takımlar: Beşiktaş, G.Saray, F.Bahçe, Bursa (1 gol), Antalya, Manisa, Gaziantep, İstanbul BŞB (2 gol), Samsun, A.Gücü, Ordu, Eskişehir (3 gol), Karabük, Kayseri (4 gol).  

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor