Burak Yılmaz 7'de 5'te kaldı

Sivasspor maçında kazanılan penaltı atışını kaçıran Burak Yılmaz, böylece bu sezon 2.kez penaltı kaçırdı.Golcü oyuncu, 20.haftada Samsunspor maçında penaltı atışında kaleci Ertuğrul'u geçememişti. Yıldız isim 30.haftada da Sivasspor karşısında Atilla'yı p

Burak Yılmaz 7'de 5'te kaldı

Sivasspor maçında kazanılan penaltı atışını kaçıran Burak Yılmaz, böylece bu sezon 2.kez penaltı kaçırdı.

Golcü oyuncu, 20.haftada Samsunspor maçında penaltı atışında kaleci Ertuğrul'u geçememişti. Yıldız isim 30.haftada da Sivasspor karşısında Atilla'yı penaltı atışından geçemedi. Burak geçen sezon da 31.haftada Trabzonspor-Gaziantepspor maçında kazanılan penaltı atışından yararlanamamıştı.Ancak başarılı futbolcu Karcemarskas kurtardığı penaltıda topu seken topu iyi takip ederek topu ağlara göndermişti.

Burak Yılmaz bu sezonda 7.kez penaltı atışı kullandı ve 5 tanesini gol yaptı.

GOLCÜ OYUNCU SİVASSPOR'U 2. KEZ BOŞ GEÇTİ

Öte yandan gol krallığına giden Burak,  bu sezon Süper Lig'de oynadığı 26 maçta 30 gol atarken; bu gollerini 12 farklı takıma karşı attı. Burak'ın 2 maç oynayıp gol atamadığı tek takım Sivasspor oldu. Burak Yılmaz bu sezon Sivasspor dışında Mersin İdman Yurdu, Galatasaray, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği karşısında gol bulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler