Burak ve Halil en iyi hücum ikilisi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Burak Yılmaz ve Halil Altıntop en iyi hücum ikilisi olarak ilk sırada yer aldı. Ligin ikinci yarısının ilk maçında kendi sahasında Manisaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Halil Altıntop takımının ilk golünü atarke

Burak ve Halil en iyi hücum ikilisi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Burak Yılmaz ve Halil Altıntop en iyi hücum ikilisi olarak ilk sırada yer aldı.

Ligin ikinci yarısının ilk maçında kendi sahasında Manisaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Halil Altıntop takımının ilk golünü atarken Burak Yılmaz ise galibiyet golünü atarak takımını ipten aldı. Geçtiğimiz sezon Selçuk İnan ile iyi bir uyum sağlayan Burak Yılmaz, bu sezon ise Halil Altıntop ile iyi bir uyum sağladı ve eski takım arkadaşı Selçuk İnan'ı sahada aramaz oldu.

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, ligde 17. golüne ulaştı. Bordo-mavili takımda 17 numaralı formayı giyen Burak Yılmaz, ligin son iki haftasında Orduspor ve Manisaspor maçlarını da boş geçmedi. Attığı gollerle takımına hayat veren golcü oyuncu gol krallığı sıralamasında Spor Toto Süper Lig'de ilk sırada yer aldı. Avrupa'da ise Ronaldo ve Messi gibi oyuncuları takibini sürdürüren Yılmaz, bir çok yıldızı ise geride bıraktı. Golcü oyuncu attığı 17 golün yanı sıra 3 asist de yaptı.

Halil Altıntop ise bu sezon bordo-mavili forma altında 3 gol ve 3 asist yaptı. Burak Yılmaz ile iyi uyum sağlayan futbolcu Manisaspor maçında takımını öne geçiren golü atarken, Burak Yılmaz ise galibiyet golünü attı. İki oyuncu toplamda 20 gol ve 6 asist yaptı.

En iyi hücum ikilisi sıralamasında bu iki oyuncuyu Galatasaray'ın yabancı oyuncuları Johan Elmander ve Milan Baros takip etti. Elmander 6 gol ve 3 asist yaparken Milan Baros ise 5 gol 7 asist yaptı. İkili, Toplamda 11 gol ve 10 asist yaptı. Bu oyuncuları ise Mersin İdman Yurdu takımında Mert Nobre 6 gol ile 2 asist yaparken takım arkadaşı Beto ise 4 gol 1 asist yaptı. Toplamda bu iki oyuncu, 7 gol ve 9 asist yaparak en iyi hücum ikilisi sıralamasında 3. sırada yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler