Burak ve Giray var mı?

Trabzonspor’un iki yıldız futbolcusu Burak ve Giray A Milli kadroda yaşadıkları sakatlık sonrasında Trabzonspor’un Mersin İdman Yurdu maçı için kadroda olup olmayacağı merak konusu oldu.Trabzonspor’un bugün Mersin’e gidecek olan kafilesine Milli maçta sak

Burak ve Giray var mı?

Trabzonspor’un iki yıldız futbolcusu Burak ve Giray A Milli kadroda yaşadıkları sakatlık sonrasında Trabzonspor’un Mersin İdman Yurdu maçı için kadroda olup olmayacağı merak konusu oldu.

Trabzonspor’un bugün Mersin’e gidecek olan kafilesine Milli maçta sakatlanan Burak ve Giray’ın kadroya dahil olması bekleniyor.

Edinilen son bilgiye göre 2 yıldız futbolcu dün akşam Trabzonspor’un yaptığı akşam idmanına katıldı. Bugün uçuş öncesi 12.00’de yapılacak son Mersin İdman Yurdu idmanında 2 bordo- mavilinin denenip kafileye katılıp katılmayacağı konusunda son kararın verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor