Burak ve Galatasaray artık bitti

Şener'den bomba sözler. İşte Şener'den satır başları:GALATASARAY'A :'GALATASARAY 'IN HER YAPTIĞI TRANSFERDE PİSLİK VAR. ALBAYRAK'A : 'ONU ZEKİ ZANNEDERDİM. BURAK'I HANGİ KAMPTAN ALDIYSA PARAYI DA ONA VERSEYDİ. BURAK YILMAZ'A :' BURAK'IN KARAKTERİNDE ÇOK Y

Burak ve Galatasaray artık bitti

Şener'den bomba sözler. İşte Şener'den satır başları:

GALATASARAY'A :'GALATASARAY 'IN HER YAPTIĞI TRANSFERDE PİSLİK VAR.

 

ALBAYRAK'A : 'ONU ZEKİ ZANNEDERDİM. BURAK'I HANGİ KAMPTAN ALDIYSA PARAYI DA ONA VERSEYDİ.

 

BURAK YILMAZ'A :' BURAK'IN KARAKTERİNDE ÇOK YANILDIM. BU BENİM HATAM.

 

 

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Bizden 100 tane Burak gider ama Galatasaray. Trabzon dostluğunu kolay kolay bulamaz. Galatasaray Sultanisi'nin tedrisatına bir iki ders daha ilave ettirmek lazım" dedi. 

 

TARAFTARLARLA SOHBET ETTİ 

 

Trabzonspor'un dün akşam Almanya'nın Krefeld kentinde Hollanda'nın Willem II takımıyla oynadığı hazırlık maçını izleyen Başkan Sadri Şener, bu sabah da takımın antrenman yaptığı Irene Sport Center'da idmanı izledi. Bu arada taraftarlarla sohbet eden Başkan Sadri Şener, daha sonra basın mensuplarına açıklama yaptı. 

 

"Galatasaray'IN İSMİ HER TRANSFERDRE ÇIKMAYA BAŞLADI" 

 

Başkan Sadri Şener, golcü futbolcusu Burak'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili sorular üzerine şöyle konuştu: 

 

"Burak'ın Galatasaray'a gitmesini beklemiyorduk. Bana gelip izin istemişti. (Trabzon'dan ayrılmak istiyorum ama yurtdışına gideceğim) demişti. Biz de, peki, demiştik. Zaten sözleşmesinde öyle bir madde var. Önce Lazio, sonra Lokomotif Moskova'dan teklif geldi. O iki teklifin de menajeri tarafından yapılan bir işlem olduğunu anlamış olduk. Bizim için çok mühim değil. Bizden 100 tane Burak gider ama Galatasaray Trabzon dostluğunu kolay kolay bulamaz.

Galatasaraylı arkadaşlara, gerçi artık arkadaşımız kalmadı ama şöyle bir tavsiyem var; sadece bizden değil diğer takımlardan yaptıkları transferlerde de hep isimleri çıkmaya başladı. Galatasaray'a pek yakışmıyor bunlar. Ama bizim dost kalmamız çok önemliydi. Olmalıydı, diye düşünüyorum. Demek ki gerek yokmuş. Burak'a gelince; ben Burak'ın karakter yapısının böyle olduğunu tahmin etmiyordum. Bilmiyordum. O benim yanılgım oldu. İstikbali veya geleceği için Galatasaray'a gitmiş. Halbuki insan istikbali ve geleceği için Trabzonspor'a gider. Galatasaray'da ne işi var? O yanlış bir cümle. (Trabzon şehrini sevmiyorum, o nedenle gidiyorum) derse, ona bir şey diyemem. Yapacak bir şey yok." 

 

ALBAYRAK'A GÖNDERME 


Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak'a da bir sözü olduğunu ifade eden Başkan Sadri Şener, bu konuda şunları söyledi: 

 

"İfadesine göre Burak'ı başka takımın kampından almış. Ben hemşerilerimin zeki olduğunu zannederdim. Madem o takımın kampından aldın, parayı da oraya yatırsaydın. Bize niye yatırdın? İnsan ağzından bir laf çıkarken düşünür ondan sonra konuşur. Neyse hayırlı olsun. Galatasaray defteri bizim için kapanmıştır, Burak defteri kapanmıştır. Trabzonspor daima vardır." 

 

Takımının dün akşam oynadığı hazırlık maçını izlediğini belirten Sadri Şener, "Çok da mutlu oldum. Yeni transferleri çok beğendim. Bundan sonra belki bir iki tane daha transfer yaparız. Daha vakit var. Bu hafta UEFA disiplin kurulu kararları belli olsun. Bizim hangi lige kalacağımız belli olsun. Ona göre bir iki araştırmamız var. Onları da sonuçlandırırız" dedi. 

 

"ÜNAL BEY'LE YEMEK YEDİK" 


Moralinin iyi olduğunu vurgulayan Sadri Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: 

 

"Sadece bir tane bu işle uğraşmıyorum. Büyük bir camiaydı, bana biraz ters geldi ama onlar da yapabiliyormuş. Çok da mühim değil. Ünal Aysal beyle daha önce bir yemek yedik. Ona teklifimi yapmıştım. Galatasaray'a verebilmem için 7 milyon artı 2 oyuncu. Yani ben dönüp halkıma şunu demeliydim; (Ben Burak'ın artı Selçuk'un da parasını aldım). O zaman bu sevimli bir transfer olabilirdi. Ama onlar bu hakkı kullandılar. Ama şekil yanlıştı" diye konuştu. 

 

"Galatasaray 40 BİN, BİZ 800 KOMBİNE SATMIŞIZ" 


Trabzonspor Başkanı Şener, kombine satışlarıyla ilgili de, "Galatasaray 40 bin satmış biz 800. Ama bunu kimse algılamak istemiyor. Yani bunu transferle bağdaştırmamak lazım. Ciddi transferler yapan bir takımız. 26–27 oyuncumuz var. Bu 22'lere indirilecek. Fazlalığımız var. Ama Şenol Güneş dersi ki mutlaka bir santrfor lazım. Onu da alırız. Şu anda bir sıkıntımız yok" dedi. 

 

"Galatasaray Lisesi'ne ders eklemek lazım" 


Burak'ın Galatasaray'a gitmesiyle ilgili kendisini eleştirenlere de yanıt veren Başkan Şener, şunları söyledi: 

 

"Alırken (bravo başkan) demiyorlardı. Burak'ı tanımıyorlardı. Şimdi niye tepki oluşuyor ki? Bunu yaratan Trabzonspor. Trabzonspor'un hocası, yönetimi kadrosu. Bu gayet doğal. Ondan önce Gökdeniz'i de sattık. Daha önceki yıllarda Ali Kemal gitti, Osman gitti. Aklınıza kim gelirse herkes gitti. Gayet doğal. Ben şekline karşıyım. Yoksa gidebilir. Hakikaten bir daha kolay kolay selam vermeyeceğimiz, Trabzonspor'un kapısından geçmeyecek bir menacere sahip. Ondan önce de başka bir menacerin başka bir versiyonu da Selçuk'ta vardı. O açıdan bakıyorum olaya. Ben mi farklı yetiştim? Gerçi Galatasaray lisesi mezunu değilim ama demek ki çok farklı yeteneklerim var. Bence Galatasaray Lisesi'nin Sultanisi'nin tedrisatına bir iki ders daha ilave ettirmek lazım." 

 

"GÜN GELİR HESAP DÖNER" 


Burak'ın Galatasaray'dan aldığı parayı Trabzonspor'un kendisine zaten verdiğini vurgulayan Sadri Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: 

 

"Oradan aldığı parayı zaten biz veriyoruz. Trabzonspor'un ondan eksik kalan bir tarafı yok. Ama 'istikbal' lafından alınıyorum. İstikbal, Trabzon'da daha önemli. Niye Galatasaray'da istikbal olsun ki? Onu biri bana söylesin. Gittiyse de gitti, artık çok da mühim değil. Çok da büyütmenin anlamı yok. Trabzonspor'dan daha büyük değil. Ama insan bununla ileriki yallarda özel hayatında karşılaşır, siyasi hayatında, ticari hayatında karşılaşır. Son olarak şunu söyleyeyim; Türkçe'de çok güzel bir tekerleme var. (Keser döner sap döner bu hesap bir gün döner) derler. Bunu da hep beraber görürüz." 

 

İstanbul takımlarıyla yaşanılan gerginlikleri de değerlendiren Başkan Şener, "Fenerbahçe ile olan işi ben yapmadım. Devlet yaptı. Hep kafayı bükemezsin ki. Tabi İstanbul takımları, Anadolu takımlarına her dediklerini yaptırarak hayatlarını idame ettirmişler. Biz ona pek uymayan bir takım olduğumuzu hep söyledik. Hele ben başkan tipi olarak hiç uymam. Bizim takım çok iyi. Yeni transferler çok iyi. Bir iki eksiği varsa da tamamlarız. Her sene olduğu gibi bu sene de şampiyonluğa oynarız. Çocuk gibi dakikada bir transfer onu al bunu al, yanlış. Her sene transfer olur mu? Beşiktaş'ı görüyorsunuz. Hocanın istediği yerlere alırız gerekirse" dedi. 

 

"NORMALİ FENERBAHÇE'NİN CEZA ALMASI" 


Sadri Şener, UEFA Disiplin Komitesi'nin beklenen kararıyla ilgili olarak da, "Normali Fenerbahçe'nin ceza alması. Anormali almaması. 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi öyle diyor çünkü. hep bana yükleniyorsunuz ama benim kararım değil. Mahkemenin kararı. O vermiş cezayı sen de onun verdiğini vereceksin" dedi. 

 

Şike davasından ceza alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın cezaevi çıkışında omuzlara alınması ancak kendisinin aklanmasına rağmen havalimanında çok az sayıda taraftar tarafından karşılanmasıyla ilgili bir soruyu da yanıtlayan Şener, şunları söyledi: 

 

"Onların taraftarı daha fazla, belki daha örgütlü. Demin dediniz ki; Burak gitti size tepki oluştu. Fenerbahçe'de 50 tane oyuncu gidiyor, 50 tane geliyor, yine omuza alınıyor. Belki organize belki değil ama takdir etmek lazım. Ama İstanbul takımları da şunu bilsinler ki Trabzonspor bu tip olaylarda veya diğer transfer olaylarında hiçbir zaman pes etmiş, işi alttan almış bir takım değildir. Olmayacaktır da. Arzu edilen şike ve Burak işinin bir an önce kapatılması. Her tarafın artık süt liman olması. O benim tarzım değil." diyerek konuşmasına noktayı koydu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor