| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 11 Nisan 2011 12:18

Burak: Tam idmana geliyordum...

Trabzonspor'da 'Yılmaz Savaşcı' olarak adlandırılan Burak Yılmaz'ın motive edenin kentte asılan bordo-mavili takımın şampiyonluk dönemindeki efsane kadronun fotoğrafı olduğu ortaya çıktı.Burak'ın, Trabzon'a geldiğinde bir gün idmana giderken bir binanın d

Trabzonspor'da 'Yılmaz Savaşcı' olarak adlandırılan Burak Yılmaz'ın motive edenin kentte asılan bordo-mavili takımın şampiyonluk dönemindeki efsane kadronun fotoğrafı olduğu ortaya çıktı.

Burak'ın, Trabzon'a geldiğinde bir gün idmana giderken bir binanın duvarına asılan efsane kadronun fotoğrafından çok etkilendiğini ve kendilerin de şampiyon olarak böyle bir fotoğrafının asılmasını istediği öğrenildi.

Bu fotoğrafının motivasyonda çok önemli yer tuttuğunu anlatan Burak'ın, "Bir gün idmana gelirken kentte efsane kadronun fotoğrafını gördüm. Fotoğrafta 'gönlüm hep seni arıyor neredesin sen? Bu kalp seni unutur mu ?' diye yazıyordu. Bu fotoğraftan çok etkilendim. İnşallah biz de şampiyon olur ve kendi fotoğraflarımızı astırırız" ifadesini kullandığı belirtildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!