Burak Şener görüşmesi bitti

İtalya'nın Lazio takımına transferi gündemde olan Burak Yılmaz bugün Başkan Sadri Şener ile bir araya geldi. Az önce biten görüşmede Burak, Lazio’ya gitmek istediğini Başkan Sadri Şener’e bildirdi.Sözleşmesinde 5 milyon Euro karşılığında serbest kalır mad

Burak Şener görüşmesi bitti

İtalya'nın Lazio takımına transferi gündemde olan Burak Yılmaz bugün Başkan Sadri Şener ile bir araya geldi. Az önce biten görüşmede Burak, Lazio’ya gitmek istediğini Başkan Sadri Şener’e bildirdi.

Sözleşmesinde 5 milyon Euro karşılığında serbest kalır maddesi bulunmasına rağmen Burak Trabzonsporlu yetkilerden izin alması ayrı bir incelik olarak değerlendirildi.

Dün İstanbul’da teknik direktör Şenol Günreş ile yemekte buluşan ve avrupaya gitmek istediğini söyleyen Burak bu günde başkan Sadri Şener ile buluştu

Burak ile başkan Sadri Şener arasında yapılan görüşmede Burak Şener’e Lazio’ya gitmek istediğini ve Türkiye'de kalması halinde Trabzonspordan başka takım forması giymeyeceğini söylerken Şener’de gol krali Burak’a “Kararına saygı duyuyorum.Emeklerin için teşekkür ederim.

Avrupa’da başarılı olup Türkiye’nin ve Trabzonspor’un adını duyuracağın dan kuşkum yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor