Burak sakat sakat mı oynatıldı?

Ligde Cumartesi günü Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken; Burak Yılmaz'ın Slovakya karşısında sakatlığına rağmen oynatıldığı için ağrılarının arttığı belirlendi.Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile oynayac

Burak sakat sakat mı oynatıldı?

Ligde Cumartesi günü Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken; Burak Yılmaz'ın Slovakya karşısında sakatlığına rağmen oynatıldığı için ağrılarının arttığı belirlendi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Halil, Burak, Olcan, Cech, ülkesinde tedavi gören Glowacki ve Vittek ile milli takımdan dönmeyen Adrian katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Mustafa Yumlu ile takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bordo-Mavililer antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışması gerçekleştirdi. Antrenman öncesi sahaya çıkarak bir süre teknik direktör Şenol Güneş'le görüşen Cech ise daha sonra salonda çalıştı.

Burak'ın sakatlığına rağmen oynatıldı iddiası

Trabzonspor'da antrenmana çıkmayan Burak Yılmaz'ın Slovakya ile oynanan milli maç öncesindeki son antrenmanda kaleci Tolga ile çarpıştığı ve bu sırada sol dizine darbe aldığı belirtildi. Maç öncesinde milli takım doktoru ile Trabzonspor kulüp doktoru arasında Burak'ın sakatlığıyla ilgili bir görüşme yapıldığı, ağrılarının devam etmesi nedeniyle Bordo-Mavili kulübün bu futbolcunun oynatılmaması yönündeki talebini Milli Takım yetkililerine ilettiği vurgulandı. Bu nedenle ilk 11'e alınmayan ancak ilerleyen dakikalarda oyuna sokulan Burak'ın maç sonrası yapılan kontrollerinde ağrılarının maç öncesinden daha fazla olduğu belirlendi. Bu nedenle bu akşamki antrenmana çıkmayan yıldız oyuncunun Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Trabzonspor'un bu akşamki çalışmasına katılmayan Olcan Adın'ın ise Mersin İdman Yurdu maçında sol ayak bileğine darbe aldığı ancak bu sakatlığına rağmen milli takımda oynamak istediğini söylediği ve bu nedenle Slovakya karşısında sahaya sürüldüğü vurgulandı. Olcan'ın da Beşiktaş maçına yetiştirilmesi için tedavisinin sürdürüldüğü ifade edildi. Trabzonspor'da dizindeki sakatlığı süren Halil'in ise Beşiktaş maçında takımdaki yerini almasının zor olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor