Burak ligde farklı Ş.liginde farklı

Trabzonspor'un ligde attığı 13 golle gol krallığında ilk sırada yer alan oyuncusu Burak Yılmaz, Avrupa Kupası maçlarında aynı başarıyı gösteremedi.Bu sezon UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Benfica maçlarında gol kaydedemeyen Burak, UEFA

Burak ligde farklı Ş.liginde farklı

Trabzonspor'un ligde attığı 13 golle gol krallığında ilk sırada yer alan oyuncusu Burak Yılmaz, Avrupa Kupası maçlarında aynı başarıyı gösteremedi.

Bu sezon UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Benfica maçlarında gol kaydedemeyen Burak, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Athletic Bilbao maçının 6. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı.

Bu kartın ardından aldığı 3 maçlık cezası sona eren Burak, tekrar Şampiyonlar Ligi'ne alınan bordo-mavili takımın CSKA Moskova ve Inter ile yaptığı maçlarda da fileleri havalandıramadı.

Burak, Inter maçında takım olarak her şeyi yaptıklarını savunarak, ''İyi oynadık, organize olduk. Pozisyonlara da girdik ama şanssızlıklar vardı. Kazansaydık çok rahatlayacaktık ama olmadı. Önümüzde final niteliğinde bir Lille maçı var. Bugünkü oyunumuzla onları orada yenebileceğimizi gösterdik. En kötü Avrupa Ligi'ne devam etmek istiyoruz. Maçta üzerime düşeni yaptım, gol için çabaladım, gol Halil ağabeye nasip oldu'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler