Burak Lazio'ya gidiyor mu?

 La Gazetta'nın son dakika haberine göre Galatasaray, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda Lazio ile 12 milyon euro + bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı.İddialara göre taraflar bonservis konusunda anlaştı. Üzerinde görüşmelerin sürdüğü konusu ise ödeme

Burak Lazio'ya gidiyor mu?

 La Gazetta'nın son dakika haberine göre Galatasaray, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda Lazio ile 12 milyon euro + bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı.

İddialara göre taraflar bonservis konusunda anlaştı. Üzerinde görüşmelerin sürdüğü konusu ise ödeme planı. Lazio dört taksitli bir ödeme planı üzerinde dururken, G.Saray ödemenin iki taksitte yapılmasını istiyor. Burak Yılmaz'a ise yıllık 2.2 milyon euro verileceği ifade edildi.

'ŞİMDİLİK YALANLADI'

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal transferle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Henüz Lazio ile anlaşmadık. Böyle bir anlaşma şuan için söz konusu değil."

Öte yandan bilindiği gibi eğer Burak Yılmaz transfer olursa bonservis bedelinin yüzde 25 i  de Trabzonspor'un kasasına girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor