Burak kontrolden geçti

Milli takımda sakatlanan Burak Yılmaz kasığındaki sakatlık nedeniyle kontrolden geçtiFutbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Umut Bulut, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, yurt dışı kampı sonrasında Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde s

Burak kontrolden geçti

Milli takımda sakatlanan Burak Yılmaz kasığındaki sakatlık nedeniyle kontrolden geçti

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Umut Bulut, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, yurt dışı kampı sonrasında Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr. Sarper Çetinkaya'nın, MR'ları çekilen Bulut ve Yılmaz'ın kasık bölgelerindeki sorunun tedavisi için PRP (kök hücre enjeksiyonu) uyguladığı açıklandı. Çetinkaya, Selçuk İnan'ın ise sol uyluk arka adalesindeki sakatlığın devam ettiğini belirterek, tedavisinin planlandığını kaydetti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor