"Burak harika oyuncuydu"

Trabzonspor, Antalyaspor karşısında alınan 3 puanın verdiği moralle dün Akhisar maçının antrenmanlarına başladı.Bordo Mavililer'de hazırlıklar bu sabah yapılacak antrenmanla devam etti Antrenman öncesinde ise Antalya maçındaki performansıyla göz dolduran

"Burak harika oyuncuydu"

Trabzonspor, Antalyaspor karşısında alınan 3 puanın verdiği moralle dün Akhisar maçının antrenmanlarına başladı.

Bordo Mavililer'de hazırlıklar bu sabah yapılacak antrenmanla devam etti Antrenman öncesinde ise Antalya maçındaki performansıyla göz dolduran Paulo Henrique basının karşısına çıkarak takımın son durumu değerlendirdi.

orhan.jpg

İşte Henrique'nin açıklamaları;

Trabzonspor'a geldiğimden beri istediğim imkanı ve şansı bulamadım. Devamlılığım olmadı,  zaman zaman oynamadım . Son haftalarda istikrar sağladım. Şimdi kendimi daha özgüvenli hissediyorum böyle oynadıkça istikrarımın devam edeceğine inanıyorum. Gollerime ve katkılarıma devam edeceğim.

KENDİMİ YENİ YENİ BULDUM

Trabzon’a geleli yaklaşık iki yıl oldu. Dönem dönem kötü zamanlarım oldu.Çok verimli olduğum söylenemez. Verimsiz günlerim oldu. Sezonun son bölümlerinde kendime geldim ve katkı sağlamaya başladım. Daha verimli ve kontrollü oynamaya başladım. Bu konuda süreklilik yakalarsam daha faydalı olurum. Performansım daha iyi olmaya başladı ve yukarılara doğru çıkıyorum.

TAKIMIN DURUMU ENİ ÜZÜYOR

Benim bir kızgınlığım ve kırgınlığım varsa o da kendimle ilgili değil takımın içersinde bulunan durumla ilgili. Beni takımın durumu üzüyor. Takımı bulunduğu yerden çıkaramamız gerekiyor. Takımın buraya gelmesine bizler sebep olduğumuz için üzgünüm. Takım iyiye gittiğinde bende daha fazla gol atarım. Bu birbiri ile bağlantılı bir durum. Bunu başarabilmek için daha çok çalışmamız gerektiğini biliyorum.

BURAK HARİKA BİR IYUNCUYDU

BURAK HARİKA OYUNCUYDU

Burak benim için saha içerisinde ve saha dışında öğretici biriydi. Harika bir oyuncuydu. Gol vuruşu ve gol yollarını iyi sezebilen nasıl pozisyon alabileceğini çok iyi bilen oyuncuydu. Saha içinde bize yardımcı olan oyuncuydu. Saha dışında da bizimle diyalogları iyi olan oyuncuydu. Oyunculuğu bir yana koyarsak çok iyi bir insandı. Galatasaray’da da performansının yükselmesi beni şaşırtmıyor. Şimdi Burak'sız oynuyoruz. Bu kadroda da çok yetenekli oyuncular var. Bizde yüksek kapasiteli oyunculardan verim alabilmek için elimizden geleni yapıyoruz.

TAKIM İÇİNDE SORUN YOK

Çok iyi bir takımımız var. İnanın bana samimiyetle söylüyorum. Kendi aramızda kırgınlık dargınlık disiplin sorunu yok. Arkadaşlığımız çok iyi. Ama sezonun geride kalan bölümüne baktığımızda kazanmamız gereken bir çok maçı öne geçmemize rağmen son bölümlerde kaybettik. Bazen berabere kaldık. Bazen yemememiz gereken golleri yedik bazen atmamız gereken golleri atamadık. Bazen de çok şansızdık. Bütün bunları mazeret olarak gösterebilirisiniz. Bunların sonucunda da zor duruma düştük. Şimdi yavaş yavaş bu durumdan çıkıyoruz.

SUÇU HAKEMLERE YIKMAK ADALETSİZLİKTİR..

Hakemlerle ilgili konuşmak bana düşmez. Hakemlerin art niyet sahibi olarak görev yaptığını düşünmüyorum. Bizler oyuncular olarak saha içerisinde nasıl hata yapabiliyorsak hakemlerde hata yapabilir. Bu da futbol oyununun parçası olan bir durum. Her şeyden önce insan kendini eleştirmeli. Aynaya bakmalı ve kendisi ile ilgili değerlendirme yapmalı. Hakemlerle ilgili konuşmak ve bu durumu onların üzerine yıkmak biraz adaletsizlik olur.

HOCAM KALMAMI İSTEDİ KALDIM

Trabzonspor'da oynayamıyordum devre arasında Portekiz den iyi bir teklif geldi. Bu sezon ligin ilk yarısında çok az şans buldum. Oynadığım zaman performans gösteremedim. Devre arasında bende gitmekten yanaydım. Hoca değişimi oldu. Tamamen bu özgüven meselesi. Bende beklemek zorunda kaldım. Şimdi daha verimli olmaya başladım. Bu formumu koruyup sezonun final maçları bölümünde takıma katkı yaparsam gelecek sezon sizde gerçek performansımı görürüsünüz.

TEMBEL OYUNCU DEĞİLİM

Bu durum tamamen özgüvenle ilgilidir. Hocam bana yüksek özgüven veriyor. takım arkadaşlarımda özgüvenimi yüksek tutmak için çalışıyor. Ben zaten tembel bir oyuncu değilim. Antrenmanda da maçta da neyim varsa veriyorum. İşler yolunda gidince özgüvende artıyor. Kilom ile iligili de eleştiri alıyırum ama benim kilo sorunum yok."

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor