Burak haberin de zirvesinde!

Geçtiğimiz ay gazetelerin spor sayfalarında yer alan haberlerde en çok adı geçen sporcu sıralamasında ilk sırayı almak için Burak ile Alex arasında büyük çekişme yaşandı.Medya Takip Ajansı Interpress'in araştırmasına göre, Kasım ayında attığı gollerle dik

Burak  haberin de zirvesinde!

Geçtiğimiz ay gazetelerin spor sayfalarında yer alan haberlerde en çok adı geçen sporcu sıralamasında ilk sırayı almak için Burak ile Alex arasında büyük çekişme yaşandı.

Medya Takip Ajansı Interpress'in araştırmasına göre, Kasım ayında attığı gollerle dikkatleri üstüne toplayan Trabzonsporlu Burak Yılmaz ile Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza haberin zirvesinde yer almak için son güne kadar savaşırken, bordo mavili takımın golcü futbolcusu Burak, hakkında çıkan bin 32 haberle ilk sırayı aldı. Sarı-lacivertli takımın kaptanı Alex ise 994 haberle ikinci oldu.
 Listede üçüncü sırada Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Simao Sabroza 811 haberle yer alırken, Siyah-beyazlı takımın yollarını ayırdığı sorunlu İspanyol yıldızı Guti Hernandez 797 haberle dördüncü oldu. Yine Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ise isminin geçtiği 786 haberle ilk beş sıra içinde yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor