Burak G.Saray'a mı gidiyor?

 Yeni sezonda Trabzonspor'da kalmak istemeyen Burak Yılmaz, daha önce Lazio ve Lokomotiv Moskova ile görüşmeler yapmıştı. Ancak bu kulüplerin Trabzonspor ile anlaşamaması nedeniyle Burak'ın yurt dışına transferi gerçekleşmemişti.NTV'nin iddiasına göre dev

Burak G.Saray'a mı gidiyor?

 Yeni sezonda Trabzonspor'da kalmak istemeyen Burak Yılmaz, daha önce Lazio ve Lokomotiv Moskova ile görüşmeler yapmıştı. Ancak bu kulüplerin Trabzonspor ile anlaşamaması nedeniyle Burak'ın yurt dışına transferi gerçekleşmemişti.

NTV'nin iddiasına göre devreye giren Galatasaray, Burak'ın sözleşmesindeki 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında serbest kalır maddesini kullanarak transferi bitirdi.

Sarı-kırmızılılar bu parayı Türkiye Futbol federasyonu'na ödeyerek golcü futbolcunun bonservisini almayı planladığı da bir başka iddia

Transferden önce Burak'ın  attığı twitlerle de transferin sinyalini vermişti. İşte Burak'ın twitleri ;

 

Kamplar başladı maçlar çok yakında başlıyor artik kendi geleceğimi düşünmek ve kararımı vermek durumundayım.

 

Bugüne kadar Trabzonspor un istekleri doğrultusunda davranmaya çalıştım, çeşitli sebeplerden dolayı resmi teklif yapan kulüplerle anlaşılmadı.

Burak Yılmaz'ın şahsi Twitter hesabından atmış olduğu iddiaları destekleyen tweetleri;
 

adsiz.png

by17.png

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor