Burak gitti golcüler arttı!

 Geçen sezon ligi 33 gol ile gol kralı olarak tamamlayan ve takımın gol yükünü çeken Burak Yılmaz'ın yokluğunda bordo-mavililerde bu sezon daha fazla oyuncu oyuncu gole katkı sağladı.Geçen sezon ilk 11 maç sonunda Burak, Halil, Pawel Brozek ve Celustka ol

Burak gitti golcüler arttı!

 

Geçen sezon ligi 33 gol ile gol kralı olarak tamamlayan ve takımın gol yükünü çeken Burak Yılmaz'ın yokluğunda bordo-mavililerde bu sezon daha fazla oyuncu oyuncu gole katkı sağladı.

Geçen sezon ilk 11 maç sonunda Burak, Halil, Pawel Brozek ve Celustka olmak üzere sadece 4 futbolcu gol atma başarısı gösterirken, bu sezon aynı dönemde rakip fileleri havalandıran futbolcu sayısı 9'a yükseldi.

Burak, 13 gol atmıştı

Trabzonspor'da geçen sezon ilk 8 haftada atılan 17 golün 13'ünü Burak Yılmaz atmıştı. Celustka, Halil ve Pawel Brozek 1'er gol kaydetmiş, 1 golü de rakip takımın oyuncusu kendi kalesine atmıştı.

Geçen sezon ilk 11 haftada gollerin yüzde 76'sı Burak Yılmaz tarafından kaydedilirken, bu sezon gol yükü takıma eşit dağıldı.

11 haftada 9 oyuncu gol kaydetti

Trabzonspor, bu sezon ilk 11 haftada 11 gol atarken bu goller toplam 9 futbolcudan geldi.

En golcü oyuncu 3 gol ile Adrian olurken, Volkan, Vittek, Henrique, Halil, Soner, Olcan, Sapara ve Emerson da 1'er gol kaydettiler.

Trabzon'da 11 golün altına imza atanlar

Trabzonspor'da ilk 11 haftada gol atan oyuncular şöyle:

Kardemir Karabükspor-Trabzonspor (1-1).......: Volkan Şen
Trabzonspor-Sanica Boru Elazığspor (2-0).....: Vittek, Henrique
Trabzonspor-Sivasspor (1-0)..................: Halil
Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu (1-1)..........: Soner
Trabzonspor-Kasımpaşa (1-0)..................: Olcan
Beşiktaş-Trabzonspor (1-1)...................: Sapara
M.P.Antalyaspor-Trabzonspor (2-1)............: Adrian
Trabzonspor-Akhisar Belediyespor (3-1).......: Adrian (2), Emerson

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor