'Burak, gitmek istiyorum demedi'

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, "Burak'ın gitmek istediği yönünde bir şey söylediğini duymadım. Duyana da rastlamadım" dedi. Bekiroğlu, "Burak Türk futbolunun yıldızı oldu. Trabzonspor'da da Şenol Güneş'in elinde, kafasını futbola verdi

'Burak, gitmek istiyorum demedi'

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, "Burak'ın gitmek istediği yönünde bir şey söylediğini duymadım. Duyana da rastlamadım" dedi.

 

Bekiroğlu, "Burak Türk futbolunun yıldızı oldu. Trabzonspor'da da Şenol Güneş'in elinde, kafasını futbola verdiği izaman neredelere gelebileceğini çok önemli bir örneğidir. Burak'tan başka bir yere gitmek istediğini duymadım, duyana da rastlamadım.

 

Fakat her futbolcunun gözünde dünya capında bir kulüpte oynamak gibi bir düşünce olabilir. Burak'ın bizden ayrılmasını hiç istemem; ama dünyanın gözde kulüplerinden bir tanesine transfer olma olasılığı olsa, onun alkışlayacak, yolun açık olsun diyecek isimlerden bir tanesiyim.

 

Ama şu anda bizim kulübümüze ulaşmış bir teklif yok. Burak'ta da böyle bir şey duymadık. Burak'ı dünyanın en üst seviyesinde kulüplerinden bir tanesine layık görürüm. Böyle bir kulübe giderse onu en başta ben kutlarım" dedi.

 

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZIN HEPSİ HOCAMIZIN BELİRLEDİĞİ İSİMLER ÜZERİNDEN YAPILIYOR

Tuncay Bekiroğlu, "Biz bütün transfer çalışmaları hocamızın belirlediği isimler üzerinde yapılır. Hocamızın istediği isimler konusunda çalışmalarımızı yapıyor ve sonlandırıyoruz" şeklinde konuştu.

 

Devamı Sayfa 2'de

 

ALPER'İ TRABZONSPOR'DA GÖRMEK İSTERİZ; AMA DOĞRU FİYATLARLA

Alper Potuk transferine de değinen Tuncay Bekiroğlu, "Alper Potuk çok beğendiğimiz bir oyuncu, hocamız da takımımızı ileriye taşıyabilecek bir isimlerden birn tanesi olduğu için Alper Potuk ismini verdi.

 

Fakat şu anda Alper için bizden istenilen bedel beklentilerin çok üzerinde. Kulübüyle geçen sezon da görüşmüştük, bu sezon da görüştük, ama her seferinde olmayacak kadar yüksek bedellerle karşılaştık.

 

Hocamız da bu nedenlerle bu transfere karşı çıktı. Hocamız belli bir bütçe içerisinde bu transferin yapılmasını istiyor. Alper şu anda o bütçenin çok üzerindedir.

 

Biz Alper Potuk'u Trabzonspor'da görmek isteriz; ama doğru fiyatlarla" dedi.  

 

İKİ STOPER ALABİLİRİZ

Bekiroğlu, "Tomas Sivok'la görüştünüz mü?" şeklindeki soruya ise "Bir ya da iki tane stoper alabiliriz, bunlarla ilgili temaslarımız da oldu. Sol Bamba'yla bir niyet anlaşması yapıldı. Oyuncumuz Zokora da Bamba'yla ilgili çok olumlu refarans verdi. Biz iki stoper transfer edebiliriz. Bir çok oyuncuyla görüşme yapıyoruz" diyle yanıt verdi.

 

EGEMEN, BEŞİKTAŞ'IN SÖZLEŞMELİ OYUNCUSUDUR, YORUM YAPMAYIZ

Bekiroğlu, "Egemen çok başarılı bir oyuncudur. Çok saygı duyduğumuz bir kulüpte oynuyor. Biz başka kulüplerde sözleşmesi olan oyuncularla ilgili bir spekülasyona neden olacak bir şey söylemek istemeyiz. Dolayısıyla Egemen'le ilgili bir yorumda bulunmak istemeyiz" dedi.

 

Devamı Sayfa 3'te

 

YOLCULAR BELLİ OLDU

Bu arada Trabzonspor’da dün Teknik Direktör Şenol Güneş ile kulüp yöneticileri arasında 5 saat süren toplantıda gidecek oyuncuların belli olduğu öğrenildi.

 

Bordo-mavili kulüpte Polonyalı ikiz kardeşler Pawel Brozek ve Piotr Brozek’in satılmasına karar verildiği bildirildi. İskoçya’nın Celtic Kulübü’nün geçen sezon devre arasında kiraladığı forvet oyuncusu Pawel Brozek’in satış opsiyonunu kullanmadığı kaydedildi.

Sakatlığının ardından geçen sezon hiç forma giyme şansı yakalayamayan sol kanat oyuncusu Piotr Brozek’in de kardeşi gibi kadroda düşünülmediği ve satılacağı ifade edildi.

 

Trabzonspor’da geçen sezon Bucaspor’dan ayrıldıktan sonra kadroya katılan Torric Jebrin, Orduspor ile kiralık sözleşmesi sona eren Eren Albayrak ile Sercan Kaya’nın da Bank Asya 1. Lig’e çıkan pilot takım 1461 Trabzon’a verileceği öğrenildi.

 

Kiralık olarak gittiği Mersin İdmanyurdu’ndan ayrılan Barış Ataş ile yedek kaleci Bora’nın da kendilerine kulüp bulacağı, Tayfun’un da kiralanacağı kaydedildi.

 

Geçen sezon 1461 Trabzon’a verilen Murat Tosun’un ise sözleşmesinin bittiği ve bu oyuncuyla yeni sözleşme yapılmayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor