Burak bugün idmana çıkacak

Cumartesi günü Avni Aker Stadı’nda Galatasaray’ı konuk edecek olan Trabzonspor, kapılarını basına ve taraftarlarına kapattı. Bu maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde bugün yapacağı çalışma ile sürdürec

Burak bugün idmana çıkacak

Cumartesi günü Avni Aker Stadı’nda Galatasaray’ı konuk edecek olan Trabzonspor, kapılarını basına ve taraftarlarına kapattı.

 

Bu maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde bugün yapacağı çalışma ile sürdürecek olan Bordo-Mavililerde reklam çekimleri için İstanbul’a giden ancak Trabzon’da yoğun sisin olması nedeniyle uçak seferlerinin iptal olmuştu.

 

Bunun sonucunda Trabzon'a gelemeyerek İstanbul’da kalan golcü oyuncu Burak Yılmaz sisin dağılmasıyla dün akşam geldi. Burak Yılmaz’ın bugün takımla birlikte saat 12.00’da yapılacak olan antrenmana katılacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor