Burak bu haberi biliyor mu?

Milliyet gaztesi Kontratında ‘5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan Burak'ın  menajeri Ali Egesel'in İngiliz kulübü  Fulham ile el sıkıştığını iddia etti.İddiaya göre  Burak’a 3+1 yıllık sözleşme öneren İngilizler oyuncuya da senelik 2.5 milyon

Burak bu haberi biliyor mu?

Milliyet gaztesi Kontratında ‘5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan Burak'ın  menajeri Ali Egesel'in İngiliz kulübü  Fulham ile el sıkıştığını iddia etti.

İddiaya göre  Burak’a 3+1 yıllık sözleşme öneren İngilizler oyuncuya da senelik 2.5 milyon Euro verecek.

 Dün Trabzonspor Genel sekreteri Hasan Yener Burak'ı avrupanın sıradan kulüplerine vermeyeceklerini açıklamasına rağmen milliyet gazetesi her satırıyla masa başı haberi olduğu anlaşılan ve bir sürü yanlış bulunan  bir iddia ortaya attı. Milleyet gazetesi bir süredir adı Atletico Madrid ile anılan 26 yaşındaki oyuncunun menajeri Ali Egesel,'in İngiliz ekibi Fulham ile el sıkıştığını iddia etti.

Bu sezon Premier Lig’de gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan ve 28 maçta rakip fileleri sadece 37 kez havalandıran Londra temsilcisi, güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvarken, rotayı da Türkiye’ye çevirdi.

Sözleşmesinde ‘5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan Süper Lig’in gol kralını teknik direktör Martin Jol’un isteği doğrultusunda kadrosuna katmak isteyen İngilizler kesenin ağzını açtı.

Trabzon’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki PSV maçlarını izleten Hollandalı hocanın Burak’ı çok beğenmesi ve “5 milyon Euro’ya 30 gol atan forvet bulamam” demesi üzerine çabuk davranan Fulham yönetimi, yıldız oyuncunun menajeri Ali Egesel ile temasa geçerek sezon sonu için prensip anlaşmasına vardılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler