Burak: Ben robot değilim

Burak Yılmaz, PSV yenilgisi sonrasında gol atamamasını değerlendirdi, "Trabzonspor Burak'a endeksli oynuyor" eleştirisini yorumladı, transfer söylentileri hakkında da konuştu.“Kısmet olmadı bugün gol atamadım ama zaten illa ki ben gol atacağım diye bir şe

Burak: Ben robot değilim

Burak Yılmaz, PSV yenilgisi sonrasında gol atamamasını değerlendirdi, "Trabzonspor Burak'a endeksli oynuyor" eleştirisini yorumladı, transfer söylentileri hakkında da konuştu.

“Kısmet olmadı bugün gol atamadım ama zaten illa ki ben gol atacağım diye bir şey yok. Bazen olmuyor, Trabzonspor bir futbolcuya bağlı değil, her maç gol atacağım diye bir şey de yok.
Karşı takım çok disiplinli oynadı, biz iyi başladık ama her zamanki gibi iyi oynarken gol yedik ve gardımız düştü. Toparlandık ve bir gol yedik ama kontrol onlardaydı, ben yine de hiçbir şeyin bitmediğini düşünüyorum”.

“Rövanşta elimizden geleni yapacağız ama kolay olmayacak. Kolay olmayanın peşinden gidip en iyisini oynayıp istediğimizi almaya çalışacağız.”

“Trabzonspor tek kişiye dayalı bir düzende değil.. Ne kişilere ne de futbolculara bağlı. Ben de sadece bana bağlı oynadığı fikrine katılmıyorum. Gol atamadığım çok maçı da kazandı Trabzonspor. Sonuçta takım için önemli bir oyuncuyum ve bunun gerekliliğini de yapıyorum. Tabii her maçta gol atmak isterim ama ben robot değilim”

“Transferle ilgili konuşmam doğru değil, her zaman söylediğim gibi burada mutluyum, neyin ne olacağını tabii ki bilemeyiz, gelen teklifler de var ama bunla ilgili konuşmak yersiz olur”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler