Burak basında çok konuşuldu

Medya Takip Ajansı Interpress'in ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile dergiyi kapsayan Nisan ayı araştırmasında, Sarı-kırmızılı takımın orta saha oyuncusu Melo, maçlarda gösterdiği performansın yanı sıra takım arkadaşıyla yaptığı kavga nede

Burak basında çok konuşuldu

Medya Takip Ajansı Interpress'in ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile dergiyi kapsayan Nisan ayı araştırmasında,

 

Sarı-kırmızılı takımın orta saha oyuncusu Melo, maçlarda gösterdiği performansın yanı sıra takım arkadaşıyla yaptığı kavga nedeniyle yazılı basında yayınlanan 1.369 haberde yer aldığı belirlendi.

 

Ayın en popüler sporcusu listesinde ikinci sırada, Galatasaray'ın İsveçli santroforu Johan Elmander 1.013 haberle yer alırken, Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz ise 937 haberle üçüncü oldu.

 

Interpress'in düzenli olarak hazırladığı ayın en popüler sporcular listesinde Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera 929 haberle dördüncü olurken, Sarı-Kırmızılı forma altında Spor Toto Süper Final'de başarılı maçlar çıkaran ve Fenerbahçe derbisinde kendisine ırkçı söylemlerde bulunulduğu açıklamasıyla gündeme gelen Emmanuel Eboue'nin de 881 haberde isminin geçtiği belirlendi.

 

Geçtiğimiz ayın en çok konuşulan sporcular araştırmasında altıncı sırada Beşiktaş'ın oyun kurucusu Manuel Fernandes 854 haberle yer alırken, Fenerbahçeli Miroslav Stach 846 haberle yedinci, Galatasaraylı Albert Riera 811 haberle sekizinci, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu 763 haberle dokuzunucu ve Beşiktaşlı Ricardo Quaresma da 757 haberle onuncu sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler