Burak, Aykut’un gönlünü aldı

Trabzonspor İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmanın 67.dakikasında yanlış pas attığı için takım arkadaşı Aykut’a  maç içinde bağıran Burak Yılmaz maçtan sonra takım arkadaşının gönlünü aldı.Bura

Burak, Aykut’un gönlünü aldı

Trabzonspor İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmanın 67.dakikasında yanlış pas attığı için takım arkadaşı Aykut’a  maç içinde bağıran Burak Yılmaz maçtan sonra takım arkadaşının gönlünü aldı.

Burak maç bitiminde soyunma odasında genç futbolcu Aykut’un yanına giderek bu futbolcunun gönlünü aldı.  Burak “Gol gecikince fazlaca gerilim oldu.Bu arada sana bağırdım. Biz bir aileyiz, hepimiz bu takımın başarısı için çalışıyoruz. Kalbini kırdıysam özür dilerim” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor