Burak Avrupa'da parlayabilir

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Avrupa Lig'ine yönelik bir araştırma haberi yaptı. Burak Yılmaz'a da yer verilen haberde, Burak'ın başarısı ön planda tutuldu."Golcüler Avrupa Ligi'ni aydınlatmaya hazır" başlığıyla verilen haberde, Avrupa Ligi

Burak Avrupa'da parlayabilir

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Avrupa Lig'ine yönelik bir araştırma haberi yaptı. Burak Yılmaz'a da yer verilen haberde, Burak'ın başarısı ön planda tutuldu.

"Golcüler Avrupa Ligi'ni aydınlatmaya hazır" başlığıyla verilen haberde, Avrupa Ligi'nde göze çarpabilecek golcülere yer verildi.

Wayne Rooney ve Sergio Agüero'nun Avrupa Ligi'nde ekstra bir şeyler yapabilecekleri belirtilirken, başka tehlikeli forvetler oluduğa vurgulandı.

Bu tehlikeli isimler arasında Burak Yılmaz da gösterildi. UEFA editörleri Burak Yılmaz'ın Türk taraftarları tarafından Galatasaray'ın eski golcüsü Tanju Çolak'ın bir sezondaki rekorunu kırabilecek isim olarak görüldüğü belirtildi. 

2011'i üçleme gerçekleştirerek bitiren 26 yaşındaki oyuncunun Tanju'nun 1987-88 sezonunda attığı 39 gollük rekoru kırabileceği ifade edilirken, Bordo-Mavili oyuncunun yeni yılda 9 maçta 11 gol attığına dikkat çekildi.

Haber yorumda ayrıca Burak'ın, "Sezon başlamadan önce bu kadar gol atmayı beklemiyordum. Bazı oyuncuların ayrılması beni kötü etkilemişti; ancak daha fazla sorumluluk aldım ve performansım arttı" ifadeleri de kullanıldı.

Avrupa Ligi'nde sahne alacak olan diğer golcüler olarak Udinese'den Antonio Di Natale, Twente'den Luuk de Jong, Manchester United'dan Wayne Rooney, Schalke 04'ten Klaas-Jan Huntelaar, Manchester City'den Serigo Agüero, Trabzonspor'un UEFA Avruap Ligi'ndeki rakibi PSV Eindhoven'dan Dries Mertens, Atletico Madrid'den Falcao gösterildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor