Bunun tek adı var o da rezalet

 Trabzonspor basketbol takımı Çarşamba günü evinde Pertevniyal’ı konuk edecek. Bordo mavililerin bu maçın ordan dan Giresun’da oynayacağı Yeşil Giresun maçı öncesi gerilim giderek artıyor.Daha önce Trabzonspor basketbol takımına maç için Giresun a Trabzon

Bunun tek adı var o da rezalet

 Trabzonspor basketbol takımı Çarşamba günü evinde Pertevniyal’ı konuk edecek. Bordo mavililerin bu maçın ordan dan Giresun’da oynayacağı Yeşil Giresun maçı öncesi gerilim giderek artıyor.

Daha önce Trabzonspor basketbol takımına maç için Giresun a Trabzonspor taraftarı  getirmeyin şeklinde gelen yazıdan sonra  bir skandal yazı da Giresun valiliğinden geldi.

Giresun valiliği Trabzon il Emniyet müdürlüğü aracılığıyla Trabzonspor basketbol takımı yönetimine gönderdiği yazıda taraftar getirilmemesi istendi.

Ancak taraftar getirilmemesi istenen resmi yazıda  traji komik gerekçeler yer aldı

İŞTE O YAZI

Trabzonspor Basketbol kulübü derneğine ilgi 18 .03.2013 tarih ve 77033770-3447 (14319)/862lı yazı gereğince ilgi sayılı yazı ile Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Yeşil Giresun Belediye kulübünün Müsabakalarını oynadığı 19 Eylül Kapalı Salonunda misafir takım seyirci giriş kapısı tribünü tuvalet, lavabo ve kantin hizmetlerinin müstakil olarak tesis edilmediğinde seyircilerin can, mal ve sağlık emniyetlerinin sağlanmasının mümkün olmadığı bu yüzden eksikliklerin giderilinceye kadar oynanacak müsabakalarda misafir seyirci alınmaması konusunda İl Spor Güvenlik kurulu toplantısın da karar alındı ve Misafir takım seyirci gönderilmemesi ve misafir seyircinin stadyuma alınmayacakları konusunda ilimizde bulunan spor kulüpleri ve taraftar deneklerinin ile grupların bilgilendirilmesi istenmiştir.

Bu nedenle taraftarların mağduriyet yaşanmaması için yapılacak Organizasyon dan bu kriketin unutulmaması gerekli.

Bordo mavili ekibe ulaşan yazıda Salonda bazı eksiklikler mazeret olarak ileri sürülürken bordo mavili takımın yönetiminden maça Trabzonspor taraftarları getirilmemesi istendi. Taraftarın salona alınmamasını komik gerekçeler ile önmeleye çalışanların sporcu teknik heyet yönetim ve sporcu alilerinin güvenliğini nasıl sağlayacağı ise bir başka merak konusugösteren

1.20130325182057.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor